بشیر حسینی در گفت و گو با پایگاه اینترنتی بهشتیان وابسته به موسسه فرهنگی شهید مظلوم آیت الله دکتر بهشتی(ره) در رابطه با بازدید از مرکز فرهنگی شهید مظلوم آیت الله بهشتی و هیئت انصارالحسین (ع) ، اظهار کرد :
حضور در مجموعه فرهنگی بهشتی برای من بسیار شیرین ودر بعضی بخش ها نیز خاطره انگیز و شگفت انگیز است . این که افراد مرکز فرهنگی بهشتی با غیرت ، حمیت ، جدیت و تعصب از مجموعه خود تعریف می کنند اوج آرزوی هرسازمانی است .
وی افزود : ما در بحث های مدیریتی معتقدیم زمانی که افراد هویت شان را از سازمان خود بگیرند و به آن افتخار کنند ، آن سازمان به اوج شکوفایی رسیده است . من این حس و نیز احساس تعلق و همراهی را در هیئت انصارالحسین کاملا احساس کردم .
رئیس باشگاه سواد رسانه ای در رابطه با شعار امسال مراسم محرم هیئت انصارالحسین بیان کرد :
در این چند روز که در اضفهان به بنر های هیئت ها مختلف و شعار های شان نگاه کرد ، شعار هیئت انصار الحسین بیشتر از همه به من چسبید . به نظر من حتی طراحی پوستر آن که از شانه و زنجیر شروع می شد و تصویر شهر را نیز در بر می گرفت ، به فسلفه قیام امام حسین (ع) و دیدگاه اجتماعی و مدنی آن پر رنگ تر از سایر شعار ها می پرداخت .
حسینی ادامه داد : بسیاری از شعار ها فرد گرایانه است . حتی شعار ها می توانند به سمت نزوا حرکت کنند . به عقیده من شعار های فرد محور خیلی با فلسفه قیام امام حسین (ع) هم خوانی ندارد . اگر ما وجه و سطح فردی نیز داریم ، باز رشد و متعالی بودن در قالب جمع بسیار حائز اهمیت است . این شعار از شعار های گم شده ی ما بود . ما خیلی اوقات در مسیر های اشتباهی حرکت می کردیم و به گونه ای بود که از مسئولیت های اجتماعی خود مان شانه خالی می کردیم و تنها مطالبه مسئولیت از دیگران داشتیم . این مطالبه آرام آرام می توانست به طلب کاری منفعلانه تبدیل می شد . به نظرم زمانی مطالبه گری فعالانه شکل می گیرد که آن را ازخود مان شروع کنیم .
حسینی در رابطه با لزوم بروز سازی مراکز فرهنگی کشور ، بیان کرد :
معتقدم مراکز فرهنگی ما به مراتب از مراکز اقتصادی ما عقب ترند و در واقع بنگاه های اقتصادی آن ها را مدیریت می کنند . انتقاد من این است که مجموعه شهید بهشتی نیازمند یک نگاه وجهش علمی و مطابق با سال ۲۰۱۹ است . بسیاری از اتفاق ها و رخدادی که در دهه ۶۰ و ۷۰ نتیجه داده اند لزوما جوابگو شرایط حال نیستند . اگرچه اهداف ها و آرمان ها یکی هستند اما روش ها متفاوتند .
وی با اشاره به منتقل شدن نسل به نسل کارها فرهنگی و فعالیت بانوان در موسسه فرهنگی بهشتی در رابطه با رویکرد کیفی مجموعه ، ابراز داشت :
این که مرکز به جای انجام کار های بیهوده و بادکنکی ، به دنبال اتفاق های اثر گذار است برای من رضایت بخش است . امروز شنیدم فارغ التحصیلان و دانش آموختگان بالغ بر ۵۰ کشور ، تربیت شدگان مرکز بهشتی هستند من را خیلی خوشحال می کند . تمامی این رویداد ها مقدمه یک انفجار نور و انقلاب جهانی است .
عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما درباره ی حضور و شرکت در مراسم هیئت نوجوانان انصارالحسین (ع) ، تصریح کرد :
نوجوانان در سرتاسر جهان یک رنگ هستند و بعضی در آن یک رنگی ، پر رنگ تر و خوش رنگ ترند .داستان دهه هشتادی ها و نسل هزاره سوم که با دهه نودی ها پیوند می خورد از دغدغه های جدی من است . در بحث نوجوانان برای من مهم ترین بخش ، یادگیری است .
حسینی اضافه کرد : بسیاری از افراد به نیت آموزش در کنار نوجوانان حضور می یابند اما هدف من ، یادگیری است . البته اگر چیزی در چنته داشته باشم از آموزش دادن مضایقه نمی کنم . امشب نیز از بازخورد ها ، تیکه کلام ها و رفتار ها ی نوجوانان بسیار آموختم . به طور کلی با حضور در جمع کودکان و نوجوانان ذوق زده می شوم و احساس جوانی می کنم .
رئیس باشگاه سواد رسانه ای پیرامون برنامه ها قرآنی مرکز فرهنگی شهید بهشتی ، گفت : خوشبختانه متوجه شدم که قضیه لطائف قرآنی نیز در مرکز جدی است و به عنوان ثقل اکبر ، در کنار محبت و مهربانی اهل بیت در پایه هیئت حاضر است . این موضوع برای من خیلی شیرین است .